Privatlivspolitik

Jeg behandler dine data med respekt

Når du besøger hjemmesiden photosgonewild.dk, bliver der indsamlet oplysninger, som bruges til at forbedre siden. Det handler bl.a. om hvilke sider, der får mest trafik, fordi det fortæller noget om, hvilke emner, besøgende er mest interesserede i.

Helt overordnet handler det om at samle viden, så indholdet kan målrettes forbrugeren.
At sige ”JA tak” til cookies betyder f.eks. at du kan se de indlejrede YouTube videoer, og siger du ”NEJ tak” – kan du ikke se videoerne.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden, indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved, at du klikker ind på bestemte sider, hvis du ser en video, eller hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet. Der er typisk tale om tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Sikkerhed
Photos Gone Wild har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services, du efterspørger, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller afspille en YouTube video. 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, etc. videregives til tredjeparter sm f.eks. Google og YouTube i det omfang, det er nødvendigt, Lift Your Life benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, f.eks. Nyhedsbrev-tjenesten Mailchimp. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Photos Gone Wild
v/Mette BL Thomsen
Køgevej 44 C 1.th
4000 Roskilde
Tlf. +45 40 37 33 21
E-mail: mette@photosgonewild.dk

CVR: 30 83 77 03

Cookies

Tilmeld dig og få mail med fantasidyr

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og få mail med fantasidyr

Nyhedsbrev