Lockoutede børn skal lære at se og fotografere fantasidyr

Brug lockouttiden fornuftigt – lad de lockoutede børn se og fotografere fantasidyr

Børnenes billeder kan efterfølgende bruges tværfagligt og kreativt i undervisningen – i både dansk, engelsk og tysk samt i billedkunst og i natur og teknik.

Min opfordring er at vi benytter anledningen til at skabe aktiviteter med indsigter, der kan anvendes på tværs af alder.

At se og fotografere fantasidyr er en fantastisk aktivitet når bedsteforældre passer børnebørn, pædagoger passer elever og vi andre passer hinandens børn, mens konflikten raser.

Kunsten af se fantasidyr

Jeg rejser rundt i hele landet og underviser i kunsten at se fantasidyr. Jeg underviser både børn og voksne og tilbyder såvel peptalks som workshops, der med fordel afholdes på daginstitutioner, skoler, biblioteker, i foreninger, spejderkorps, grupper i fri- luftslivet, børneafdelinger i hospitals-sektoren og til alle, der finder interesse i at opleve naturen på nye tankevækkende måder.

Har du tænkt over at fantasidyr dyrker sport og har følelser ligesom du og jeg. Og ved du at elefanter står i baghaven, bjørne gemmer sig i brændestablen, Loch Ness-uhyret er gået på land i Danmark, og hvide skovmus piler rundt i træerne, når det lige har sneet?

Workshop med livsglæde og selvværd

Med fokus på tværfaglighed, kreativitet, sundhed, motion, energi, livsglæde, samarbejde og øget selvværd afholder jeg workshops, hvor vi sammen drager ud i naturen og fanger fantasidyr med kamera.

Tænk tværfagligt og kreativt

Ring for en uforpligtende snak om dine muligheder – hvis du har lyst til at ”tænke ud af boksen”, gerne vil opleve noget nyt og gøre noget særligt for andre.

Ring: 40 37 33 21 eller skriv til: mette@photosgonewild.dk
Livsglade og visionære fotohilsner Mette

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *