Sund med fantasidyr

Boserup Dyr
Moderne forskning viser at regelmæssige besøg i naturen healer, helbreder og forebygger sygdomme. Og at evnen til at forbinde sig med naturen øger livsglæden hos både børn og voksne. Depressioner, ADHD-symptomer og kroniske sygdomme forebygges og bedres.Derfor arbejder Photos Gone Wild for at højne folkesundheden ved at hjælpe den enkelte til at kunne erhverve sig et hav af glædesvækkende stunder i mødet med fantasidyrene.

At sanse og knytte sig til naturen gennem fantasidyrene skaber forventning, livsglæde, kærlighed, nærvær, udvikling, viden, visdom, sammenhold, fællesskab og øget selvværd.

Mærk glæde og succes
I en stadig mere mekaniseret verden vil Photos Gone Wild gerne bidrage til, at børn
og voksne bruger naturen mere og mærker glæde ved blot at kunne se
fantasidyrene, og oplever succes ved at kunne forevige det øjet ser og sindet
fortolker.

Det handler om at tage på eventyr alene eller sammen og opleve naturen på nye,
tankevækkende måder. Det giver anledning til at skabe aktiviteter med indsigter
på tværs af alder, når børn og voksne har samme referenceramme. Den enkelte kommer ned i tempo og lærer at værdsætte nuet og forevige nuet på nethinden – med kameraet eller med mobilen.

Hensigten er ligeledes at inspirere børn og voksne til selv at få lyst til at fotografere fantasidyrene i naturen og arbejde kreativt videre med billederne på computeren, og i andre sammenhænge, til inspiration for andre.