Verdensdatabase for børn

Photos Gone Wilds vision er at skabe et nyt nonverbalt verdenssprog, der tager udgangspunkt i fantasidyrene, hvor børn og voksne fra hele verden via et fælles website kan kommunikere sammen i fredelig sameksistens på tværs af landegrænser, etnisk baggrund, religiøse overbevisninger og sproglige barrierer.

På dette website skal børn fra hele verden kunne bidrage med deres egne billeder og fortolkninger af fantasidyrene og derved netværke sammen. Gennem den voksende og levende internetportal vil børnene få en ny og anderledes forståelse for hinanden, for naturen i andre verdensdele og for de meget forskellige livsvilkår, der findes for børn i forskellige dele af verden.

En verdensdatabase af fantasidyr
Idéen er, at børnene med kamera, mobil og kortlæser selv er i stand til at lægge billeder ind på websitet under deres egen personlige profil. Billederne skal den enkelte selv registrere under forskellige kategorier, og der vil på denne måde opstå en helt ny global verdensdatabase af fantasidyr og historier, der er knyttet til billederne.
Sitet skal være interaktivt, brugergenereret og indeholde et række spændende aktiviteter, hvor børnene kan fortælle om dyrene, digte historier, lave skuespil, løse opgaver, spille og indlægge geocaching-informationer om, hvor de selv har fundet deres egne dyr. Man vil kunne inspireres og få nye indsigter – alt sammen naturligvis med voksenstyrede retningslinjer.

10 % til velgørenhed
Internetportalen er udtænkt som en selvejende institution, vedligeholdt af en stab af dygtige arbejdskollegaer, hvor 10 % af overskuddet ubeskåret går til projekter med børn og velgørenhed i udviklingslandene.