Om Photos Gone Wild

Photos Gone Wild arbejder på at udbrede kendskabet til fantasidyr og kunsten at forbinde sig til naturen på nye tankevækkende måder. Det ikke alene hjælper hjernen med at turde tænke nye kreative tanker, det forebygger sygdomme, afhjælper stress og depressive tilstande, eliminerer følelsen af ensomhed, forøger intelligensen og er en kilde til evig livsglæde.

Forskning viser at børn og unge der jævnligt opholder sig i naturen, udvikler deres kompetencer gennem leg, læring og fantasi. De får en forståelse for, hvor vigtigt det er at passe på naturen. Derudover får børn, der bevæger sig i naturen, også et sundere liv.

Hensigten er at inspirere børn og voksne til at få lyst til selv at fotografere fantasidyr i naturen, og arbejde videre med billederne på computeren og i andre sammenhænge til inspiration for andre.

De store visioner
Photos Gone Wild arbejder på at skabe en verdensdatabase af fantasidyr – hvor dine billeder af fantasidyr også skal være med!

Som start
Som start på verdensdatabasen af fantasidyr og for at skabe en fælles platform har Photos Gone Wild oprettet Facebookgruppen: FANTASIDYR for ALLE, hvor alle med interesse for fantasidyr kan uploade deres billeder. 

På sigt
Photos Gone Wilds vision er at skabe et nyt nonverbalt verdenssprog, der tager udgangspunkt i fantasidyrene, hvor børn og voksne fra hele verden via et fælles website kan kommunikere sammen i fredelig sameksistens på tværs af landegrænser, etnisk baggrund, religiøse overbevisninger og sproglige barrierer.
Dette website er endnu kun på tegnebrættet.

På det kommende website skal børn fra hele verden kunne bidrage med deres egne billeder og fortolkninger af fantasidyrene og derved netværke sammen. Gennem den voksende og levende internetportal vil børnene få en ny og anderledes forståelse for hinanden, for naturen i andre verdensdele og for de meget forskellige livsvilkår, der findes for børn i forskellige dele af verden.

Book mig til et foredrag
Kom i gang nu. Book mig til et foredrag, en workshop eller et firmaevent.

Kontakt mig her

❤ Mette