Om Photos Gone Wild

Det er sundt for det enkelte menneske at gå på jagt efter fantasidyr: Forskning viser, at børn og voksne, der færdes i naturen, er mere raske og mindre stressede, og at de bliver mere intelligente.

Det sidste skal jeg ikke gøre mig klog på, men udeliv og fantasi har i hvert fald haft stor betydning for mig.

Jeg har lært mig selv at elske udfordringer og naturen, og det at opdage nye ting har skærpet mine sanser og hjulpet mig til et energifyldt liv.

I dag er jeg foredragsholder, energi- og livsstilscoach. Jeg er uddannet sygeplejerske og udøver stadig mit gamle fag på deltid ved siden af at kaste mig over nye udfordringer.

Drøm og nå dine mål

Som ganske ung besluttede jeg mig for at cykle til Afrika, løbe et maraton og tage alene på motorcykel til Nordkap. Spændende gøremål, der siden er blevet til mange flere – heriblandt 12 km havsvømning, en Ironman, faldskærmsudspring, flere gåture på glødende kul og senest blev jeg den første dansker, der har svømmet 450 m til VM i vinter-is-svømning.

At drømme og nå sine mål er derfor en af mine spidskompetencer.

Fantasidyr over hele Danmark

Naturen og fantasidyrene holder jeg imidlertid ved. Jeg opdager hele tiden mere eller mindre skjulte dyr, uanset hvor jeg bevæger mig hen – og jeg elsker at komme ud og vise, fortælle og mærke, når børn og voksne ved mine foredrag og workshops går fra ingenting at kunne se, til pludselig at opdage verden se ud på en helt ny måde.

Derfor har jeg stiftet ”Photos Gone Wild” – her har jeg samlet en lille del af de motiver, jeg finder næsten hver dag.

Book mig til et foredrag

Jeg vil glæde mig til at komme til dig/jer og åbne jeres øjne, så kontakt mig gerne. Min mål er at komme ud og holde foredrag i hele Danmark.

Her kan læse mere om mine gøremål – og øvrige foredrag:

Her finder du mine kontaktoplysninger.

❤ Mette