Om Mette

Jeg er kendt for at være en kvinde der gør drømme til virkelighed og hjælper andre til at turde gøre det samme.

Behandler med egen klinik
Jeg er uddannet sygeplejerske, zoneterapeut, akupunktør og lifecoach med egen klinik i Roskilde, hvor jeg i tillæg tilbyder en række spændende foredrag om krop og psyke.
Læs mere på www.liftyourlife.dk

Livsglad sportsudøver
Jeg er passioneret sportsudøver og har blandt mange spændende gøremål cyklet til Afrika, løbet maraton og taget alene på motorcykel til Nordkap. Spændende gøremål, der siden er blevet til mange flere – heriblandt 12 km havsvømning, en Ironman, faldskærmsudspring, flere gåture på glødende kul og i 2014 blev jeg den første dansker, der har svømmet 450 m til VM i issvømning.
Læs mere på www.iceswimmer.com – hvor du også kan læse om livsstils- og motivationsforedraget: Fra vinterbader til VM i Sibirien

Startet issvømning på lokalplan
I 2017 stiftede jeg Roskilde Issvømmer Forening – RISF i ønsket om at udbrede kendskabet issvømning som sportsgren i Roskilde og omegn. Det er en fantastisk sjov sport – og ALLE kan være med.
Læs mere på www.risf.dk

Foto som livsstil
Fra jeg var helt lille, har jeg altid oplevet verden i billeder, og siden jeg var ganske ung altid haft et kamera på mig. Jeg er fuldstændig forelsket i fantasidyr og den verden vi har sammen.
Fantasidyrene og jeg taler sammen. Vi hygger os sammen. Vi finder glæden sammen og tager også nogen af de svære snakke sammen.
Fantasidyrene er med mig overalt, og jeg benytter enhver lejlighed til at tage billeder af dem. Jeg vender tilbage til dem igen og igen på forskellige tidspunkter af dagen, ugen og året. Jeg foreviger det vi har sammen og skaber historierne, så fantasidyrene får liv i deres element.

Det handler om at få øje på dem. At beslutte sig for at ville connecte – altså at forbinde sig med dem, og finde lige det øjeblik hvor det opleves rigtigt at fotografere dem, så både jeg og andre kan se at de er sprællevende, har deres eget liv og er en del af en forunderlig, magisk, fortryllende og dragene verden.

Glæd dig til at blive en del af fantasidyrenes verden.

Fantasidyr – kilden til evig livsglæde!
Rigtig god fornøjelse ❤ Mette