Mød fantasidyrene på Skolemessen

Skolemessen afholdes 14. – 15. marts 2012 i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.  www.roskildekongrescenter.dk

Skolemessen er Danmarks største salgs- og fagmesse for læremidler. Den afvikles i både Roskilde og Aarhus. I 2011 blev de to messer og deres i alt cirka 200 udstillere besøgt af tilsammen 6000.

Skolemessen præsenterer de nyeste boglige og digitale læremidler inden for alle fag i folkeskolen, og den henvender sig til samtlige undervisere, pædagoger, bibliotekarer og skoleledelser, der ønsker at få et indblik i nye måder at berige og udvikle undervisningen på.

Messen arrangeres af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og brancheforeningerne BFU og SFU.

Læs mere på www.skolemessen.dk

 


Da Photos Gone Wild tilbyder foredrag og workshops til skoler, institutioner, biblioteker mv. og samtidig arbejder målrettet på udgivelsen af børnebogen DYR i NATUREN – ren FANTASI, har dyrene og jeg i fællesskab booket en stand i Roskilde, hvor du kan møde os.


Sæt også kryds i kalenderen onsdag den 14. marts kl. 15:30, hvor jeg på messen afholder et foredrag om det at kunne se fantasidyr og vigtigheden af at både børn og voksne tør lege med fantasien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *