For voksne

Foredrag:

LIVSGLÆDE & FANTASIDYR
– et foredrag om at generere livsglæde ved at betragte naturen med nye øjne

Hvorfor gå glip af livsglæde, når der findes tusind anledninger til at mærke den?

Du bliver både stærkere, sundere, lever længere og får mere overskud til dig selv og dine nærmeste ved at blive gladere. Det genererer øget arbejdsglæde og et bedre sammenhold blandt kollegaer, når mange har den samme referenceramme.

Det hele handler bare om at finde nye veje til at kunne smile – og mødet med fantasidyrene er et rigtig godt bud.

Den gladeBook foredraget LIVSGLÆDE & FANTASIDYR, hvis du har lyst til at få øjnene op for vigtigheden af selv at kunne generere livsglæde, og få værktøjer til at finde den.

Du bliver et gladere menneske, når du åbner sanserne for noget nyt – og dine kollegaer, din nærmeste familie og dine venner vil elske dig for det.

Varighed: 60 minutter

Workshop:

LIVSGLÆDE & NATUROPLEVELSER
– en et kombineret foredrag og en spændende og anderledes oplevelse i naturen.

Deltagerne kan med fordel medbringe eget digitalt fotoudstyr – det bare kan være en mobiltelefon med kamera. Jeg medbringer tillige 10 digitale kameraer, og sammen drager vi ud og finder og fotograferer fantasidyr og andre sjove former i naturen..

Oplægget er at vi skal grine, hygge os og løse sjove opgaver, der giver værdifulde oplevelser, styrker sammenholdet og giver den enkelte anledninger til kunne øge livsglæden.

Fotobog: NATURENS mange LUNER

Fotobog: NATURENS mange LUNER

Billedmaterialet kan munde ud i en personlig fotobog for den enkelte workshopgruppe. Se eksempel på en fotobog til venstre.
Ring og hør nærmere.

Varighed: 2-4 timer
Deltagerantal: 10-100

Ring eller skriv til mig.

Alle foredrag og workshops tilbydes på dansk og på engelsk.