For børn

DYR i NATUREN – ren FANTASI
– et foredrag om at se og finde fantasidyrene alle steder i naturen!

Øje for træVed du, at naturen holder øje med dig, og at der findes masser af sjove fantasidyr, der bare venter på, at du ser dem?

Tror du på at elefanterne står i baghaven, bjørnene gemmer sig i brændestablen, Loch Ness-uhyret er gået på land i Danmark, og hvide skovmus piler rundt i træerne, når det lige har sneet?

Fantasidyrene kan du finde alle steder, hele året rundt og uanset vejret.

Book foredraget: DYR i NATUREN – ren FANTASI, hvis du vil se udvalgte billeder af fantasidyr. Du vil kunne holde en havkat i hånden og kigge direkte i øjnene på et lille bæltedyr.

Du og børnene får inspiration og idéer til, hvordan der er muligt selv at se og finde de sjove motiver i naturen. Alle får arbejdsopgaver og mulighed for lege med fantasien.

Foredraget er interaktivt og henvender sig til børn i alderen 4 -13 år. Foredraget kan med fordel afholdes på daginstitutioner, skoler, biblioteker, i foreninger, spejderkorps, grupper i friluftslivet, børneafdelinger i hospitalssektoren og er egnet til alle, der finder interesse i at opleve naturen på nye tankevækkende måder.

Varighed: 30-60 minutter

Læs hvad 2C på Thørnegårdsskolen fik ud af foredraget:
Tak for sidst det var meget spændende og inspirerende at høre og se dit foredrag. Vi har efterfølgende været en tur i Hyrdehøjskoven for at se, om vi kunne finde nogle fantasivæsner i vores egen skov. Vi nåede ikke tre meter ind i skoven, før alle havde et eller andet der kunne bruges. Vi havde et kamera med, og det er meningen, at børnene skal se billederne på onsdag i billedkunst og derefter skrive om dem.
Kh Dorthe – klasselærer

 Workshop A  for børn – vi fotograferer fantasidyr i naturen
Book mig til en workshop, hvis du/I vil have en spændende oplevelse i naturen. Jeg medbringer sjove opgaver, og så drager vi ud og finder og fotograferer fantasidyrene sammen. Alle deltagere får mulighed for at bidrage og være med.

Workshop B  for børn – vi digter historier, opfinder nye dyrearter og dramatiserer
 

  • digte og skrive fantasihistorier om egne og/eller andres billeder
  • arbejde med natur og teknik-relevante opgaver omkring fantasidyrene og de mange nye dyrearter, som børnene er med til at opfinde
  • lave et dramastykke med og omkring fantasidyrene

Workshop C  for børn – vi laver vores egen fotobog

Fotobog: NATURENS mange LUNER

Fotobog: NATURENS mange LUNER

Vi mødes igen og snakker om fantasidyr og om alle de billeder, som blev taget på workshop nr. 1. Vi snakker om hvad det vil sige at tage gode billeder, og om hvad et godt billede er for den enkelte. Jeg medbringer enkelte sjove fantasidyr, som vi kan fotografere indenfor. Vi snakker om hvordan man grupperer sine fantasidyr på computeren, og om hvordan man kan beskærer billeder og gøre dem levende og mere spændende.

Billedmaterialet kan munde ud i en personlig fotobog for den enkelte workshopgruppe, hvor gruppen udvælger et eller flere billeder pr. deltager. Ring og hør nærmere.

Fotobog: NATURENS mange LUNER

Fotobog: NATURENS mange LUNER

Varighed: 3 timer pr. workshop

Alle tre workshops forudsætter at deltagerne har deltaget i foredraget:
DYR i NATUREN – ren FANTASI.

 

Kombineret foredrag og workshop for børn
Vælg en kombinationsløsning hvis du/I vil have et kombineret foredrag og en spændende og anderledes naturoplevelse for både børn og voksne.

Vi indleder dagen med foredraget: DYR i NATUREN – ren FANTASI og drager herefter sammen ud i naturen for at se, finde og fotografere de mange sjove fantasidyr. 

Læs mere under: Workshop 1

Varighed: 4 timer
Deltagerantal: 10-30

Book foredrag, workshops eller firmaevents
Skriv eller ring og hør om dine muligheder.
Kontakt mig her

Alle foredrag og workshops tilbydes på dansk og på engelsk.

Fantasidyr – kilden til evig livsglæde!
❤ Mette