5.A og 5.B fra Holbæk Private Realskole vil gerne se flere fantasidyr

”Nu bliver det meget sjovere at cykle en tur, for nu kan jeg jo se fantasidyr alle vegne”, var en umiddelbar kommentar fra en elev fra Holbæk Private Realskole lige efter foredraget: DYR i NATUREN – ren FANTASI, som jeg netop har afholdt i dag onsdag den 18. januar for 5.A og 5.B.

Og en anden elev sagde: ” Jeg troede slet ikke at der fandtes giraffer i Danmark – bortset fra dem i Zoologisk Have. Nu har du lige vist os at de findes alle steder, hvor bliver det bare sjovt at komme ud og se dem.”

Og jeg glæder mig over endnu en forrygende dejlig dag. Sikke en oplevelse af få lov til at vise 50 børn og voksne at fantasidyr ikke alene findes – men at de både kan blive forelskede, løbe om kap, dyrke sport, lege gemme og svinge sig i lianer.

Her kan du snart se en video, hvor nogle af eleverne fra 5. klasse fortæller hvad de fik ud af foredraget og hvorfor de vil anbefale det til andre.

Stor tak til skoleleder Helle Martensen, alle lærere, elever og Holbæk Private Realskole www.realskolen.dk,  der i henhold til skolens “Vision 2021” har booket to opfølgende workshops i februar, hvor vi i den ene workshop mødes ude i skoven og fotograferer fantasidyrene, og i den anden workshop efterfølgende arbejder med billederne hjemme på skolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *